Loading...
Ombee beeldmerk RGB.png

MIDDAG milieuadvies verder als OMBEE

Al 17 jaar is MIDDAG milieuadvies een bekende naam in het milieuwereldje. Maar dit wereldje is veranderd. En de naam sluit niet meer aan bij deze verandering. Daarom gaan we na 17 jaar verder onder de naam OMBEE.

Ombee_Groepsfoto_LR-2.jpeg

Geweldige interne lancering

Op 3 november was het zover. Na een jaar voorbereiding werden de nieuwe bedrijfsnaam en de huisstijl aan het personeel gepresenteerd. De reacties waren zeer positief.

Bij op bloem.jpg

OMBEE groeit door!

De teams in zowel Etten-Leur, als Meppel zijn versterkt. Op 1 oktober is Jos Hulsker als toezichthouder milieu aan de slag gegaan bij het team in Meppel. Op 1 november is Vera Teunisse na een jaar detachering vanuit Evoke in vaste dienst getreden bij Ombee. Vera werkt als toezichthouder milieu vanuit ons kantoor in Etten-Leur.

Jubileumfeest.jpg

Na 2 jaar uitstel eindelijk het jubilieumfeest

In 2020 had het eigenlijk al moeten gebeuren...het vieren van het 15-jarig bestaan van MIDDAG milieuadvies. Maar met 2 jaar vertraging werd in het weekend van 21 en 22 mei het jubileum alsnog gevierd. En hoe.

Van Hall Velp.jpg

Ombee aanwezig op de carrièredag van het Van Hall in Velp!

Op 18 november stonden Anja en Hanneke op de carrièredag van het Van Hall Larenstein in Velp. Deze keer een extra bijzondere beursdag aangezien we voor het eerst als Ombee naar "buiten" gingen.