kennis-delen-1.jpg

Vliegende start

Een start bij Ombee is een vliegende start. Moet je het vak nog leren, dan leer je dat het beste bij Ombee. Het inwerkprogramma is een goede mix van theorie en praktijk. Niet na elkaar, maar naast elkaar. De theorie zien in de praktijk. De praktijk vertalen naar de theorie. De duur staat niet vast. De uitkomst wel… een Ombee-professional met een meerwaarde voor het vakgebied.

Hero Home.jpg

Blijven leren

Stilstand is achteruitgang. Blijven leren is een must bij Ombee. Tijdens thema-bijeenkomsten word je breed geïnformeerd over een actueel thema. In power-sessies wordt de focus gelegd op een specifiek aspect. Door het volgen van individuele cursussen kun je sturing geven aan jouw eigen loopbaan. Je kennis verbreden of je verder bekwamen. Of, toch eens het roer om. En binnen Ombee een totaal andere functie. Kom met ideeën en we checken de mogelijkheden. Samen. Ombee staat achter jouw ontwikkeling.

kennis-delen-2.jpg

Training-on-the-job

Een duurzame leefomgeving…dat is een gezámenlijk doel. Van ons team, samen met onze klanten. Niet de kennis voor jezelf houden, maar delen. Dat is wat we doen bij Ombee. Net zoals we eigen aanstormende talenten opleiden, doen we dat ook voor onze klanten. Eén op één begeleiding of in een klein teamverband. Wil je sparren over de mogelijkheden. Laat het ons weten.

Cursusoverzicht

Er is altijd een kennistraject dat bij je past

Tijd om vooruit te denken!

Wetten en regels veranderen. Vaak. Voor je het weet loop je achter de feiten aan. Ombee is scherp en bij de tijd. Wacht niet af, maar denk vooruit.
Om te weten wat er aankomt, kun je maar beter vooroplopen.