Categorie: Algemeen

De switch van Process engineer naar toezichthouder

Na het behalen van zijn Master Industrial Engineering en Management in 2015 was Jos ruim 7 jaar werkzaam in de procesindustrie. Hij is als Process engineer doorgegroeid naar Operational Integration Leader en Factory Project Leader. Zijn achtergrond in de procesindustrie vormt een uitstekende basis voor het toezichthoudersvak. De switch in zijn loopbaan maakt Jos heel bewust. Door te kiezen voor het toezichthoudersvak wil Jos, als jonge vader, actief bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor de huidige en toekomstige generaties.

Het biologenhart gaat sneller kloppen

Na het behalen van haar Bachelor Biologie en haar Master Ecology and Evolution is Vera als junior adviseur ecologie aan het werk gegaan. Omdat ze vooral bezig was met bureaustudies ging dit werk haar tegenstaan. Vera wilde een baan met een goede balans tussen binnen en buiten werken. Het toezichthoudersvak biedt haar deze balans. Na een inwerkprogramma is Vera als toezichthouder aan de slag gegaan voor de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied en voor de Omgevingsdienst Regio Utrecht. Vera wil zich verder gaan specialiseren in het agrarisch toezicht. Nu werkend voor een bedrijf met de nieuwe OMBEE gaat haar biologenhart weer sneller kloppen. En hoe mooi is het dat Vera onlangs haar Imker certificaat heeft gehaald. 

Tijd om vooruit te denken!

Het omgevingsrecht verandert met regelmaat en de gevolgen daarvan zijn niet altijd duidelijk. Ombee is altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en veranderingen en zorgt ervoor dat je niet achter de feiten aanloopt. 
Om te weten wat er aankomt, kun je maar beter vooroplopen.