Categorie: Algemeen

En het wordt...?

De zaal in hotel-restaurant Moeke in Nijkerk was geel-zwart versierd. Voor de medewerkers een hint naar de nieuwe huisstijl en merkkleuren. Na een korte toelichting van de directie op het doorlopen proces werd een brandmovie gestart. Hierin toont de vlucht van de bij de diversiteit van onze leefomgeving. Het toont ook onze rol als adviseur in deze leefomgeving. Waar wij voor staan en hoe wij willen bijdragen aan het verbeteren van de fysieke leefomgeving. Ons werkveld. De vlucht van de bij nadert de climax met het presenteren van de nieuwe bedrijfsnaam... OMBEE. Uiteraard refereert de geel-zwarte merkkleur aan de kleuren van de bij.

 

De afterparty

Na de bekendmaking van de bedrijfsnaam en huisstijl werden de medewerkers nog verrast met sportshirts, fietsshirts en softshells in de nieuwe bedrijfskleuren. De feestelijke bekendmaking werd uiteraard afgesloten met een heerlijk diner, waar nog lang en gezellig werd nagebabbeld. 

Tijd om vooruit te denken!

Het omgevingsrecht verandert met regelmaat en de gevolgen daarvan zijn niet altijd duidelijk. Ombee is altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en veranderingen en zorgt ervoor dat je niet achter de feiten aanloopt. 
Om te weten wat er aankomt, kun je maar beter vooroplopen.