Categorie:

Inhoud 

De cursus bestaat uit een mix van pratktijk en theorie. In 3 dagen krijg je inzicht in de meest voorkomende energiebesparende maatregelen op het gebied van verlichting, verwarming, koeling en ventilatie. Daarnaast worden enkele specifieke maatregelen toegelicht, die van toepassing zijn op compressoren, pompen en elektromotoren. Het theoretische gedeelte wordt afgewisseld met het bekijken van praktijksituaties. 

 

Doelgroep

De training is bedoeld voor toezichthouders die zich willen verdiepen in het energietoezicht. Je bent werkzaam bij een omgevingsdienst, gemeente of andere toezichthoudende instantie. Ook adviseurs van adviesbureaus kunnen zich uiteraard aanmelden voor de training. Wij gaan er wel vanuit de je al bekend bent met de algemene milieuwet- en regelgeving en het Activiteitenbesluit in het bijzonder. 

De kracht van de training is de individuele aandacht. De cursist krijgt de antwoorden op zijn/haar vragen, vaak opgedaan uit eigen praktijksituaties.  

Locatie

De theorielessen kunnen worden gevolgd in één van onze regiokantoren in Etten-Leur of Meppel.  

Voor het praktijkgedeelte bezoeken we enkele bedrijven om te zien hoe energiebesparende maatregelen kunnen worden toegepast.  Je leert ook waar je op moet letten om te kunnen bepalen of een maatregel wel of niet toepasbaar is. 

Investering

Jouw investering in deze unieke 1 op 1 kennisoverdracht bedraagt € 995,00 per dag, dus € 2.985,00 voor 3 dagen. Het cursusbedrag is exclusief btw. Het lesmateriaal, koffie/thee/frisdrank en een heerlijke lunch zijn inbegrepen.

Inschrijven
voor cursus

Gegevens van de cursist
Factuurgegevens
Already verified you are human.
Please wait...

Tijd om vooruit te denken!

Wetten en regels veranderen. Vaak. Voor je het weet loop je achter de feiten aan. Ombee is scherp en bij de tijd. Wacht niet af, maar denk vooruit.
Om te weten wat er aankomt, kun je maar beter vooroplopen.